ALGI, MEKÂNIN RUHUNU VE DERİNLİĞİNİ KAVRAMAKTIR…

CLUES olarak başarılı markalar için özel ve prestijli konseptler tasarlıyoruz. Müşteri briefleri, mevcut mağaza analizi, hedef kitle tanımlanması ve rakip analizi ekseninde ilerliyoruz. Marka konsepti yaratırken insan faktörünü tanımanın ve müşteri beklentilerini en doğru şekilde anlamanın öneminin bilincindeyiz.

Bir sonraki aşamada tasarıma geçiyoruz… Bu aşamada 2 boyutlu tasarımlar, operasyonel çözümler, grafik tasarımlar, fotorealistik perspektifler, malzeme panosu hazırlanması gibi süreçleri tamamlıyoruz.

İnsan davranışları değişkendir. Gelişen dünya, ilerleyen sosyal yaşam ve değişim gösteren dijital dünyadan sürekli olarak etkilenir. Bu değişime ayak uydurabilmek adına dünya çapındaki güncel trendleri ve bilimsel araştırmaları yakından takip ediyoruz.

Mağaza, otel, hastane, cafe ve restaurant gibi sosyal bağlantıları olan ticari proje türlerinde mimari kurgusunu oluştururken ana temamızın yanı sıra mimaride olması gereken marka bilinirliğini de ön plana alıyoruz. Markanın hizmet veya müşteri memnuniyeti eksenindeki değerlerini güçlendirerek mimari dokunuşlarla tasarım sürecini finalize ediyoruz.

TASARIM SERÜVENİMİZ

İstinye Park DIOR proje kapsamında mağaza lokasyonu ve genel konsept ile alakalı görüşmeler sağlandı. Tüm detaylar belirlendi ve bu sayede talebe uygun proje tasarımına start verilmiş oldu.

İstanbul Sarıyer bölgesinde konumlanan mağaza projemizin tasarımında markanın desen tasarımlarından ilham aldık. Nostaljik öğelerle bütünleşen tasarımların yükselişe geçtiği günümüz koşullarında göze hitap eden bir stil uyguladık. Bu tercihler sayesinde modern hayatın geçmişe nüansları olan bir projeye imza attık.

Seçilen renk ve aydınlatmalar müşterinin dikkatini dağıtmayacak ve ürünleri ön plana çıkartacak şekilde belirlendi. Mağazanın vitrin alanlarındaki aydınlatmalar ile ürünlerin doku ve renklerindeki algıyı mağaza müşterilerine en doğru şekilde yansıtmayı kolaylaştırdık.

Gerçekleştirilen bu konsept strüktüründe görsel iletişimi odak noktamıza yerleştirdik. Tüm hislerin bütünlüğüne hitap etmek ve bu aktarımı tasarlamak için en özel ögeleri ve dinamikleri bir arada sunarak tasarım çalışmamızı tamamladık.

Tüm süreç boyunca sizlere hizmet vermeye hazır olan firmamız aradığınız tüm çözümlerde sizin için tasarlar ve farklı çözümler sunmaya çalışarak sizlerin sektörünüzde fark yaratmanızı sağlar.

CLUES mimari tasarımlar ve uygulamaları ile başarılı bir yükseliş sergileyen bir tasarım stüdyosu. Deneyimimiz ve profesyonel hizmet anlayışımızla hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

İletişim bilgilerimiz için tıklayınız.