Üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizde gemicilik ve yat sektörü maalesef yeterli ölçüde gelişememiş, gemi seyahatini tercih eden bireyler için çok farklı alternatifler sunulamamıştır. Bununla birlikte piyasada olan gemilerin ve yatların kaliteli firmalar tarafından çeşitli dizayn unsurları ile donatılması ile birlikte ortaya çok konforlu ve kaliteli yat ve gemiler çıkmaktadır.

Tekne İçi Kaplama noktasında kullanılan malzemenin kalitesi çok büyük bir önem arz etmektedir. Bu noktada kullanılacak olan kaplamaların ve malzemelerin neme ve ısıya dayanıklı olması büyük bir önem arz etmektedir. Özellikle lüks deniz yolu seyahat aracı olan yapıların iç tasarımlarında ahşap ve deri tercih edilmekte, böylece ortaya hem doğal hem de şık bir görünüm çıkmaktadır.

3M™ DI-NOC™ Mimari Kaplamalar, tam olarak doğal malzemeler gibi bir görünüm ve his sunmak için tasarlanmış yapışkan dekoratif kaplamalardır. Bu birinci sınıf kaplamalar neredeyse sınırsız düzeyde yaratıcılık özgürlüğü sağlar ve uygun maliyetli yenileme için yerinde kurulabilir. 3M™ Comply™ Yapıştırıcı Teknolojisi ile kurulum, çeşitli yüzeylere hızlı ve kolay bir şekilde yapılır, ayrıca aşınması veya hasar görmesi durumunda bakımı ve yama onarımı kolaydır.

Gerçekçi iyi bir ahşap görünümüne ve dokusuna sahip kaplamalar sunar. Armatürleri ve bağlantı parçalarını çıkarmaya gerek kalmadan mevcut iç mekanları yeniden düzenleyebiliriz.

Tekne Yat İç Kaplama Uygulama Alanları

  • GEMİ, YAT VE MARİN CAMLARI
  • AHŞAP ALANLAR
  • TEZGAH, MERMER VE CAM BÖLÜMLER
  • BANYO BÖLÜMÜ
  • SEHPA, TV ÜNİTESİ VB.

Tekne kaplama işlemi konusunda detaylı bilgi almak istiyorsanız hemen bize ulaşabilirsiniz.